به وب سایت رسمی بیمارستان بنت الهدی خوش آمدید

تماس : 5 - 38590051 - 51(0) 98+

برگزاری همایش یکصدمین سال مامایی

برگزاری همایش یکصدمین سال مامایی آکادمیک در سالن ابن سینا مشهد

بمناسب یکصدمین سال مامایی آکادمیک در ایران و در راستای حفظ سلامت زنان، همایشی در آذرماه سال جاری از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزارگردید که در این همایش بیمارستان بنت الهدی و بانک خون بندناف رویان با مدیریت محترم جناب آقای مهندس علیرضا امیرحسنخانی به عنوان حامی مالی در برگزاری همایش حضور داشتند.

ضمن برپایی این همایش مدیریت محترم بیمارستان در راستای نقش مهم ماما در سلامت مادران و نوزادان سخنانی ایراد نمودند و تاکید کردند ماماها می توانند با حمایت روحی و روانی مادران در امر ترویج زایمان طبیعی و سلامت مادران گام بردارند.

همچنین بیمارستان بنت الهدی با برپایی غرفه ای در سالن همایش تالار ابن سینا کلیه خدمات ارائه شده به مادران و نوزادان و دستاوردهای این مرکز را به نمایش گذاردند. لازم به ذکر است معاونت محترم درمان جناب آقای دکتر بدیعی به همراه جمعی از اساتید کل کشور به بازدید از غرفه پرداختند و در پایان نیز با اهدای لوح تقدیری از سوی معاونت محترم درمان به جناب آقای مهندس علیرضا امیرحسنخانی مدیریت محترم از خدمات ارزنده ایشان در این زمینه تقدیر بعمل آمد.

بیمارستان و زایشگاه خصوصی بنت الهدی