تماس : 38590051 051 98+

دریافت کسب مقام مدیریت برتر بیمارستان کشور

دریافت کسب مقام مدیریت برتر بیمارستان کشور توسط آقای مهندس امیرحسنخانی

.با توجه به سابقه طولانی بیمارستان و زایشگاه خصوصی بنت الهدی در زمینه ارایه خدمات بهداشتی- درمانی و آموزشی به همشریان و زائرین ایرانی و خارجی حضرت علی بن موسی الرضا (ع) و نقش موثر جناب آقای مهندس علیرضا امیرحسنخانی مدیرعامل محترم بیمارستان اکنون شاهد پیشرفت روبه رشد بیمارستان و مطرح شدن آن به عنوان برترین بیمارستان کشور می باشیم، بدین منظور لوح تقدیری توسط جناب آقای دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به جناب آقای مهندس امیرحسنخانی و بیمارستان بنت الهدی اهدا گردید.

این انتخاب شایسته که نشانگر (مدیریت موفق ایشان از طریق نظارت مرتب) می باشد موجبات افتخار و غرور پرسنل این مجموعه درمانی را در پی داشت. امید است تحت توجهات خداوند متعال شاهد ارتقاء روزافزون سطح خدمات قابل ارایه به هم میهنان گرامی و مراجعین از سایر کشورها باشیم و از این طریق بتوانیم سپاس خود را نسبت به مدیریت عالی بیمارستان اعلام نمائیم.