به وب سایت رسمی بیمارستان بنت الهدی خوش آمدید

آدرس : مشهد - خیابان بهار - جنب پمپ بنزین
  تماس : 38590051 051 98+

برگزاری نمایشگاه ترویج زایمان طبیعی

اگر به گذشته نیک بنگریم ، به یاد خواهیم آورد که تا چه اندازه در چند دهه گذشته ،مقوله زایمان طبیعی مهجور و مظلوم واقع شده بود و هجوم بی رویه سزارین های بی مورد چه ضربه سختی بر پیکره نظام سلامت جامعه وارد آورده . خوشبختانه ، با تغییر نگرش و سیاست کلی کشور و همچنین طرح تحول نظام سلامت ، گام های مفید و ارزنده ای در جهت ترویج زایمان طبیعی و جلوگیری و توقف اقدامات غلط گذشته ، انجام گرفته است.

در این تحولات ، بیمارستان وزایشگاه بنت الهدی نیز به عنوان یکی از فعال ترین زایشگاه های بخش خصوصی شهر مشهد تلاش های فراوانی را در راستای ترویج زایمان طبیعی انجام داده است که اثرات آن به روشنی قابل مشاهده و لمس میباشد . بالابردن آمار زایمان طبیعی و کاهش میزان سزارین های بدون علت ، امری نبود که به آسانی قابل حصول باشد چرا که مقاومت در برابر یک نگرش و باور غلط چند ساله ، همچون شنا کردن در خلاف جریان آب بوده و اقدامات درمانی و حمایتی فراوانی در طی چند سال اخیر صورت گرفت تا توانست این سد مقاومت را بشکند. بیمارستان بنت الهدی ، در نمایشگاهی که در ۲۹ و ۳۰ آذر ماه ۹۶ در ساختمان برج سپید دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، در راستای طرح ترویج زایمان طبیعی برگزار شد حضوری پررنگ وبی نظیر داشت. از اقدامات انجام شده در این مرکز ، پفلت ، بنر ، ماکت ، تهیه شده و در اختیار بازدید کنندگان قرار میگرفت ، اقدامات انجام شده در بیمارستان شامل ، انواع روش های بیدردی ، دارویی و غیر دارویی از جمله بی دردی با گاز انتونکس ، وریدی ، بی دردی به روش اسپاینال و اپیدورال و روش های غیر دارویی شامل ماساژ تراپی ، آروماتراپی ، آواتراپی و هیپنوتیزم میباشد . در مورد هیپنوتیزم بایستی خاطر نشان نمود که در حال حاضر بیمارستان بنت الهدی تنها مرکز انجام زایمان طبیعی بدون درد به روش هیپنوتیزم می باشد که این امر توسط جناب آقای دکتر فتحی و دستیار ایشان خانم جنیدی صورت میگیرد که تا کنون بیش از ۵ مورد زایمان به این روش انجام شده که رضایت کامل بیمار را نیز در پی داشته است . فضا و دکوراسیون نمایشگاه ، فرم لباس اعضاء حاضر ، وجود تخت ژنیکولوژی و ماکت یک مادر باردار روی تخت ، کات نوزاد همه و همه به گونه ای طراحی و چیدمان شده بود که فضایی شبیه زایشگاه را در ذهن بازدید کنندگان تداعی نماید . مولاژهایی تهیه شده بود که نحوه قرار گرفتن جنین داخل رحم و خروج جنین از کانال زایمانی را به راحتی به تصویر می کشیدند . ماکت های آموزشی فواید زایمان طبیعی و معایب سزارین و بنرهای حاوی تصاویر سوئیت زایمان کنار همسر و کلاس های آمادگی زایمان جهت مطالعه و آگاهی بازدید کنندگان تهیه شد و در ورودی غرفه قرار گرفته بود . همچنین از تعدادی مادران باردار شرکت کننده در کلاس های آموزشی بیمارستان و مادرانی که به روش Vbac ( Vaginal Birth aftercesarian) یا زایمان طبیعی به دنبال سزارین ، زایمان کرده اند ، دعوت به عمل آوردیم تا به نمایشگاه مراجعه نمایند در آنجا ضمن پذیرایی از آن ها هدایایی جهت تشویق و ترغیب مادران و دادن انگیزه به آنها از طرف مدیریت بیمارستان اهدا گردید . توضیحاتی در خصوص کلاس های آمادگی برای زایمان و نحوه ثبت نام و نیز روش های بی دردی به خصوص هیپنوتیزم و امکانات دیگر شامل سوئیت کنار همسر (اتاق رویال) و دادن کارت تخفیف توسط اعضاء حاضر در غرفه به مراجعین و بازدید کنندگان ضمن ارائه پمفلت های آموزشی داده میشد . در پایان ، تشکر و قدردانی صمیمانه خود را تقدیم می نماییم به جناب آقای مهندس علیرضا امیر حسنخانی ، مدیر عامل محترم بیمارستان که با فراهم کردن بستر مناسب ، امکانات کافی باعث برگزاری هرچه بهتر و با شکوهتر نمایشگاه گردیده اند. اینجانب نیز مفتخرم و خدا را شاکرم که به عنوان عضو کوچکی از خانواده نظام سلامت توانستم مدتی هرچند کوچک در راستای تحقق این مهم که همانا ترویج زایمان طبیعی ، ایمن و فیزیولوژیک میباشد برداشته و کمکی در راه سلامت مادران باردار جامعه خود بنمائیم ، باشد که مورد قبول قرار گیرد .