تماس : 38590051 051 98+

برگزاري همايش يكصدمين سال مامايي

برگزاري همايش يكصدمين سال مامايي آكادميك در سالن ابن سينا مشهد

بمناسب يكصدمين سال مامايي آكادميك در ايران و در راستاي حفظ سلامت زنان، همايشي در آذرماه سال جاری از سوي دانشگاه علوم پزشكي مشهد برگزارگرديد که در این همایش بيمارستان بنت الهدي و بانك خون بندناف رويان با مديريت محترم جناب آقاي مهندس علیرضا اميرحسنخاني به عنوان حامي مالی در برگزاري همايش حضور داشتند.

ضمن برپایی این همایش مديريت محترم بیمارستان در راستای نقش مهم ماما در سلامت مادران و نوزادان سخنانی ایراد نمودند و تاكيد کردند ماماها مي توانند با حمايت روحي و رواني مادران در امر ترويج زايمان طبيعي و سلامت مادران گام بردارند.

همچنين بيمارستان بنت الهدي با برپایی غرفه اي در سالن همايش تالار ابن سينا كليه خدمات ارائه شده به مادران و نوزادان و دستاوردهاي اين مركز را به نمايش گذاردند. لازم به ذكر است معاونت محترم درمان جناب آقاي دكتر بديعي به همراه جمعي از اساتيد كل كشور به بازديد از غرفه پرداختند و در پايان نيز با اهداي لوح تقديري از سوي معاونت محترم درمان به جناب آقاي مهندس علیرضا اميرحسنخاني مديريت محترم از خدمات ارزنده ايشان در اين زمينه تقدير بعمل آمد.

بیمارستان و زایشگاه خصوصی بنت الهدی