تماس : 5 - 38590051 - 51(0) 98+

افتتاح فاز جدید زایشگاه واتاقهای LDR

به مناسبت روز جهانی ماما ؛ افتتاح فاز جدید زایشگاه واتاقهای LDR در بیمارستان و زایشگاه بنت الهدی

به یمن روز جهانی ماما که مصادف با کسب رتبه برتر کشوری در امر ترویج زایمان طبیعی شد، افتتاح فضای جدید زایشگاه در مورخ 98/02/15 درمراسمی با حضور ریاست محترم بیمارستان جناب آقای مهندس امیرحسنخانی و جمعی از مدیران، متخصصین زنان وپرسنل زایشگاه، درمحل زایشگاه بیمارستان برگزار گردید.

در ابتدا آقای مهندس امیرحسنخانی با ایراد سخنانی به اهمیت حرفه مامایی و ارزش والای این رشته پرداختند و به همکاران توصیه نمودند که بیماران را عضوی از خانواده خود بدانند و در راه رسیدگی مستمر در روند درمان و ایجاد خاطرهای خوش برای مادران و نوزادان این مرز و بوم کما فی السابق تلاش نمایند.

در راستای قدردانی و تشویق پرسنل پر تلاش و دلسوز زایشگاه از طرف ریاست محترم بیمارستان به همکاران جوایزی نقدی نفیسی اهدا شد. در انتها همکاران زایشگاه در مراسم جشن غذا، ازتمامی مهمانان گرامی پذیرایی نمودند.