تماس : 5 - 38590051 - 51(0) 98+

اجرای طرح ملی غربالگری فشار خون ایرانیان بالای 30 سال

اجرای طرح ملی غربالگری فشار خون ایرانیان بالای 30 سال در بیمارستان و زایشگاه خصوصی بنت الهدی

همزمان با اجرای طرح ملی غربالگری فشار خون ایرانیان بالای 30 سال که با همکاری معاونت محترم پرستاری و دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار گردید، بیمارستان بنت الهدی هم با ایجاد پایگاهی از مورخ 27 اردیبهشت ماه لغایت 15 تیرماه در این طرح شرکت نمود.

این پایگاه همه روزه صبح و عصر با همکاری واحد ارتقاء سلامت بیمارستان در درب اصلی بیمارستان فعال می باشد که توسط پرسش گران منتخب در این طرح پس از گذراندن دوره آموزشی مربوطه و اخذ گواهینامه، در این پایگاه شروع به فعالیت نمودند. در طول این دوره مدیرعامل محترم بیمارستان جناب آقای مهندس امیرحسنخانی و همچنین کارشناسان محترم معاونت درمان و مرکز بهداشت استان به طور مستمر از این پایگاه بازدید نمودند.

بیمارستان و زایشگاه خصوصی بنت الهدی