تماس : 38590051 051 98+

بخش زایشگاه

زایشگاه،‌ اولین بخش بیمارستان می باشد و در ابتدای تاسیس بیمارستان بنت الهدی در سال ۱۳۳۷، به عنوان زایشگاه خصوصی شهر مشهد شناخته می شد.
اکنون این بخش با دارا بودن آخرین تجهیرات مدرن پزشکی و سوئیت های مجهز، در حال ارایه خدمت به مادران گرامی می باشد و از طرفی با حضور پزشکان مجرب و متعهد و پرسنل کارورزیده و متخصص انواع روش های زایمان را به مراجعین محترم ارائه می دهند نظیر زایمان در کنار همراه، زایمان بی درد (به روشهای مختلف گازانتونکس، اسپانیال، وریدی و …) اقبال رو به افزایش مراجعین به این مرکز باعث شده که در حال حاضر این زایشگاه با پذیرش بیشتر از ۶۰۰ نفر در هر ماه، دارای بیشترین آمار زایمان درسطح بیمارستانهای خصوصی مشهد باشد.

اتاق عمل اورژانس زایشگاه نیز یکی دیگر از اقدامات نوین و مثبت در این بخش می باشد که در داخل بلوک زایمان راه اندازی شد. اعمال جراحی اورژانس زنان و مامایی در مواقعی که جان مادر و جنین در خطر باشد در این اتاق عمل در کمترین زمان ممکن قابل انجام خواهد بود که می تواند به نوبه خود نقش بسزایی در نجات جان مادر و نوزاد وی داشته باشد.

بهترین زایشگاه مشهد